Appel chocolade bonbons

0
(0)
Bestaat er een betere combinatie dan het friszoete van appels en het volromige van chocolade? Als je het mij vraagt niet! Dit tussendoortje heeft het beste van beide werelden.
10 min. + 30 min. afkoelen
Appel chocolade bonbons

Appel en chocolade is een super combi! Ik maakte er deze heerlijke en makkelijk te maken bonbons van. Serveer ze op een prikkertje en zet ze in kleine glaasjes. Hoe leuk staat dit op tafel bij je kopje thee of koffie. Gauw maken dus!

  • Aantal porties: 8 - 10
  • Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. afkoelen
  • Keukenbenodigdheden: steelpannetje, houten spatel, bakpapier en prikkertjes

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade au bain marie
  2. Dip de gedroogde appeltjes helemaal in de chocolade, en leg ze op het stukje bakpapier
  3. Decoreer met de aardbei crunch en kokosrasp
  4. Zet in de koelkast om op te stijven

Je kunt de bonbons het beste in de koelkast bewaren.

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Snacks recepten en getagged met Chocolade, Aardbei, Kokos

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Callebaut Chocolade Druppels Melk
Callebaut
Waardering:
97% of 100
Niet biologisch Callebaut

Vanaf 9,95

Callebaut Chocolade Druppels Melk
Callebaut Chocolade Druppels Melk
stazak
500 gram zak
info
De voorraad wordt opgehaald
9,95
 19,90/kg
zak
1000 gram stazak
info
De voorraad wordt opgehaald
19,95
 19,95/kg
emmer
10000 gram baal
info
De voorraad wordt opgehaald
178,95
 17,90/kg