Mango & perzik yoghurt ijsjes

0
(0)
Een heerlijke yoghurt ijsje met een smaak van mango en perzik.
10 min. + 4 uur wachttijd
Mango & perzik yoghurt ijsjes

Deze mango & perzik yoghurt ijsjes zijn de perfecte verantwoorde ijsjes voor de zomer. Tip: ideaal als toetje na de barbecue.

  • Aantal porties: 8 kleine of 4 grote ijsjes
  • Bereidingstijd: 10 min. + 4 uur wachttijd
  • Keukenbenodigdheden: IJs vormpjes en een blender

Bereidingswijze

  1. Mix de mango en perzik in een blender met de plantaardige yoghurt en agavesiroop.
  2. Schenk het fruit in de ijsvormpjes en steek de stokjes in de ijs vormpjes. Zet het tenminste 4 uur in de vriezer.
  3. Haal de ijsjes uit het ijsvormpje en bestrooi met de gesmolten ruby chocolade en stukjes gevriesdroogde kersen. Geniet van de mango & perzik yoghurt ijsjes!
Dit bericht is geplaatst in Dessert recepten, Zoete recepten, Ijsjes recepten en getagged met Chocolade

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Callebaut Ruby chocolade druppels
Callebaut
Waardering:
95% of 100
Niet biologisch Callebaut

Vanaf 12,95

Callebaut Ruby chocolade druppels
Callebaut Ruby chocolade druppels
zak
500 gram stazak
info
De voorraad wordt opgehaald
12,95
 25,90/kg
emmer
10000 gram baal
info
De voorraad wordt opgehaald
224,95
 22,50/kg