Pinsa met burrata, gepofte trostomaatjes en pesto

0
(0)
Zin in een smaakvolle twist op pizza? Probeer deze heerlijke Pinsa met burrata, gepofte trostomaatjes en pesto! Pinsa is een soort kruising tussen pizza en focaccia.
5 min. + 20 min. oventijd
Pinsa met burrata, gepofte trostomaatjes en pesto

De luchtige en knapperige pinsabodem wordt belegd met romige burrata, zoete gepofte tomaatjes en frisse pesto, wat zorgt voor een onweerstaanbare combinatie van smaken.

  • Aantal porties: 2
  • Bereidingstijd: 5 min + 20 min oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Serveerplank, ovenschaal, oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Leg de trostomaatjes met steel in een ovenschaal. Bestrijk de trostomaatjes met wat olijfolie en bak 20 minuten in de oven. Bak na 12 minuten de pinsa mee af in de oven.
  3. Bestrijk de pinsa met groene pesto.
  4. Verdeel de burrate en de gepofte trostomaatjes over de pinsa. Breng het eventueel op smaak met peper en zout.
  5. Strooi de geroosterde pijnboompitten over de pinsa en garneer het met blaadjes basilicum. Genieten maar!
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Borrelhapjes recepten, Hoofdgerecht recepten en getagged met Pijnboompitten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Pijnboompitten
De Notenshop
Waardering:
97% of 100
Niet biologisch De Notenshop

Vanaf 11,95

Pijnboompitten
Pijnboompitten
stazak
300 gram zak
info
De voorraad wordt opgehaald
11,95
 39,83/kg
stazak
450 gram zak
info
De voorraad wordt opgehaald
17,50
 38,89/kg
zak
1000 gram stazak
info
De voorraad wordt opgehaald
Special Price 29,95 Regular Price 34,95
 29,95/kg
-14.31%
pot
6000 gram emmer
info
De voorraad wordt opgehaald
195,95
 32,66/kg
25000 gram doos
info
De voorraad wordt opgehaald
699,00
 27,96/kg