Pistache ijsbonbons

0
(0)
De zomer komt er aan, dus hoog tijd voor ijs! Met dit recept maak je met ons Magic Ice heerlijke ijsbonbons.
5 min.
Pistache ijsbonbons

IJs, wie is er niet gek op?! Deze ijsbonbons zijn heel makkelijk te maken en heerlijk als dessert bij je kopje koffie of thee na het eten. Eens wat anders dan bolletjes ijs in een schaaltje! Je kunt ze decoreren zoals jij wilt, bijvoorbeeld met gevriesdroogde frambozen en kokosrasp. Genieten!

  • Aantal porties: 15
  • Bereidingstijd: 5 min. + 4 uur in de koeling
  • Keukenbenodigdheden: mengkom, mixer, bakpapier, siliconenvorm naar keuze

Bereidingswijze

  1. Bereid het pistache ijs volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Schep in de siliconen vorm en zet 4 uur in de vriezer.
  3. Smelt de pure chocolade druppels au bain-marie en haal de bonbons uit de vorm.
  4. Dip de ijsbonbons in de gesmolten pure chocolade en leg ze op bakpapier.
  5. Decoreer met je favoriete toppings en zet terug in de vriezer tot gebruik.
Recept pistache ijs bonbons
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Dessert recepten en getagged met Chocolade

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Callebaut Chocolade Druppels Melk
Callebaut
Waardering:
97% of 100
Niet biologisch Callebaut

Vanaf 9,95

Callebaut Chocolade Druppels Melk
Callebaut Chocolade Druppels Melk
stazak
500 gram zak
info
De voorraad wordt opgehaald
9,95
 19,90/kg
zak
1000 gram stazak
info
De voorraad wordt opgehaald
19,95
 19,95/kg
emmer
10000 gram baal
info
De voorraad wordt opgehaald
178,95
 17,90/kg