Brood & Pizzamix Glutenvrij (1000 gram)
Op voorraad
Glutenvrije mix voor brood en pizza. Bereid de lekkerste glutenvrije broden en pizza’s gemakkelijk in uw eigen keuken. De mix is verpakt in een zak van 1000 gram.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- 100% tevredenheidsgarantie De beste kwaliteit en service met
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Brood & Pizzamix Glutenvrij (1000 gram)
Wat is er nu lekkerder dan een versgebakken brood of een zelf gebakken pizza uit eigen oven? Met deze bakmix van Bakels haalt u de geur en smaak van versgebakken pizza en brood in huis. De mix is geheel glutenvrij en wordt geleverd in een zak van 1000 gram.
Benodigdheden
- 500 gram brood & pizzamix
- 440ml water
- 20ml olijfolie
- 10 gram zout
- 4 gram gedroogde gist of 12 gram verse gist
Bereiding
- Meng alle ingrediënten met de vlindergarde gedurende 4 minuten op de middelste stand tot een glad deeg.
- Laat het deeg reizen op een warme plek, tot het twee keer zijn oorspronkelijk omvang heeft.
- Voor het maken van brood maakt u bolletjes of plaatst u al het deeg in een ingevet bakblik waarna u het gedurende 25-30 minuten in de oven bakt op 215 °C.
- Voor het maken van pizza rolt u het deeg uit en platst u het op een ingevette bakplaat. Voorzie het deeg van toppings en bak het geheel gedurende 20 minuten in de oven op 215 °C.
maïszetmeel, rijstmeel, inuline, verdikkingsmiddelen E412 en E464, psyllium husk poeder, suiker.
-
GoedBesteld om eens te ervaren en tevreden
-
Werkt nietDuur, omdat ik er geen goed brood er uit kon bakken… erg jammer. Had graag een vriendin willen verassen met lekker brood.
-
op zich goedDoor dat het glutenvrij is en plakt was het lastig om het uit te rollen tot een pizza
-
Vers uit de oven het lekkerstVers uit de oven heerlijk Anders even licht opwarmen in magnentron het bolletje
-
interessantals het lukt is het echt een mooie vervanging voor de gluten houdende brood mixen.
Let wel op dat de mix gevoelig is voor omgevings vocht.
Met een hoge luchtvochtigheid in huis wil het wel eens mislukken