Cheesecakemix
Cheesecakemix, voor het bereiden van je zelfgemaakte cheesecake! Erg gemakkelijk en leuk om samen te doen.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- 100% tevredenheidsgarantie De beste kwaliteit en service met
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Cheesecakemix
Maak je eigen cheesecake met deze handige cheesecakemix. Meng de ingrediënten zoals aangegeven en geniet binnen mum van tijd van een heerlijke cheesecake zoals je hem nog nooit gegeten hebt!
Recept voor een springvorm Ø 20 of Ø 22 cm
Benodigdheden
- 200 g cheesecakemix
- 320 g roomkaas
- 4 eieren
- 200 ml water
- 75 g slagroom
Benodigdheden voor de bodem
- 150 g Bastognekoeken of mini speculaas
- 60 g roomboter
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 110°C onder- en bovenwarmte of heteluchtoven 100°C.
- Zorg ervoor dat de ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en vet de randen in.
- Verkruimel de koekjes in de keukenmachine.
- Meng de koekkruimels met de gesmolten boter en verdeel dit over de bodem van de vorm. Druk dit goed aan. Dit kan met de bolle kant van een lepel, maar dit gaat nog gemakkelijker met een glas.
- Zet de bodem in de koelkast zodat deze kan opstijven.
- Mix de roomkaas met de cheesecakemix en de eieren tot een gladde massa. Voeg het water in gedeeltes toe en spatel dit regelmatig door.
- Voeg als laatste de slagroom (niet opgeklopt) erbij en laat dit kort meedraaien.
- Verdeel de mix over de bodem van de springvorm.
- Bak de cheesecake in ca. 100 minuten gaar.
suiker, gemodificeerd zetmeel, plantaardig olie en vet (palm, kokos, raap), volle MELKpoeder, glucosestroop (gedroogd), voedingszuur: E330, MELKeiwit, natuurlijk aroma, aroma.
-
Top productLekker! Ideaal ook voor beginners, zou het zo weer bestellen.
-
Smakelijke cakeDeze cheesecake is de favoriet van onze zoon
-
Handig om in huis te hebbenHet enige nadeel is dat je er vooral niet slank van wordt.
-
Gemakkelijke bereidingHet uiteindelijke resultaat bevat zo'n +12 gram suiker per 100 gram, wat niet verkeerd is voor gebak (afhankelijk van de koekjesbodem keuze)
-
Makkelijk en smaakvolWat een genot om in de zomer zo’n lekker taartje klaar te maken en op te eten